Petit-PretreDe vissenHet meerReglementenPlattegrondAccommodatieOmgevingTarievenExtra info

P ET I T - P R E T R E

data/images/Petit-Pretre_meer_1.jpg 

Op het terrein van Petit Pretre bevinden zich de zonder meer uitstekende faciliteiten voor de karpervisser. De sanitaire voorzieningen zijn prima. Als Petit - Pretre exclusief geboekt wordt is er een clubhuis met een, van alle gemakken voorziene, keuken, eetruimte en een gezellige zithoek beschikbaar tegen bij betaling van een redelijk bedrag. Er is ter plekke gegenereerde elektriciteit beschikbaar voor het opladen van batterijen van baitboten en/of mobiele telefoons.

 Petit-Pretre_voorzieningen_4.jpg Petit-Pretre_voorzieningen_3.jpg

Het bijboeken van eten in het gezellige clubhuis van Petit Pretre tijdens uw sessie is een absolute aanrader !  Het ontbijt (continental breakfast of traditioneel engels ontbijt) bestaat uit o.a. croissants, baguettes, cornflakes, toast en een prima verzorgde warme avondmaaltijd. Op aanvraag kan het ontbijt ook op uw stek bezorgd worden.

Petit-Pretre_voorzieningen_5.jpg   Petit-Pretre_voorzieningen_6.jpg

De in een apart chalet staande sanitaire voorzieningen, die 24 uur per dag beschikbaar zijn, bestaan uit: prima warme douches, wastafels en toiletten. Er is terplaatse door zonnecellen genereerde elektriciteit beschikbaar voor het opladen van batterijen voor baitboten, mobiele telefoons etc. Niet voor het aansluiten van (eigen) meegebrachte koelkasten. Er is een koelkast beschikbaar voor het bewaren van een acceptabele hoeveelheid freezer baits.  Als extra service voor de karpervissers is er op Petit Pretre een kleine winkel waar u kwaliteits- particles, pellets, en andere kleine karperspulletjes kunt kopen.

Petit-PretreDe vissenHet meerReglementenPlattegrondAccommodatieOmgevingTarievenExtra info